Hier vind je binnenkoort het cursus programma voor 2021

Touch for Health 1

Touch for Health 2

Touch for Health 3

Touch for Health 4

Wil je zelf ervaren hoe een spiertest werkt, wat met de driehoek van gezondheid bedoeld is, wat jezelf kunt doen voor je eigen welzijn en dat van je familie en vrienden, dan maakt een afspraak en ik leg het graag an je uit.


Tools die ik tijdens een behandeling gebruik en die jouw kunnen helpen   

Volgens het principe van resonantie en reactie op trillingsfrequenties kunnen we met behulp van kinesiologie en spiertesten uittesten of en welke Chip een helende, stimulerende of balancerende werking kan hebben.

Alles is frequentie. Daroom werkt ik ook heel graag met geluid en kleur. De verschillenden frequenties die doormiddels van spiertesten zijn gevonden, helpen om weer de geheele mens in balans te brengen.


Vroeger gebruikten mensen essentiële oliën voor een betere gezondheid en welzijn. Essentiële oliën kunnen worden gebruikt voor lichamelijke klachten zoals huidirritaties,spijsverteringsproblemen, verkoudheidsklachten maar ook bij mentale ongemaken zoals zenuwachtheid, fallangst en meer.

  

Bij bet gebruiken van bloesem remedies gaat iemand duidelijker in contact komen met zijn of haar gevoel, zodat de persoon inzicht krijgt hoe hij of zij de verstoorde emoties weer in balans kan brengen. Leeft men bijvoorbeeld onder een voortdurende angst dan zal dit de levenskracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Wanneer men het moed weer heeft eigen gemaakt, ontstaat er een evenwicht zodat de spanning zijn greep kan loslaten en het lichaam zelf op een natuurlijke wijze aan de herstelling kan gaan beginnen.