Meer weten over mij?!

Laten we even kennis maken!

Meer weten over mij?!

Let’s Meet!

Mijn naam is Nicole, ik ben 44 jaar oud, gelukkig getrouwd en oorspronkelijk uit het noorden van Duitsland. Sinds mijn 17e levensjaar ben ik al geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen. Ik ben zelf erg ziek geweest en heb mij toen verdiept in de kracht en de mogelijkheden die alternatieve geneeswijzen te bieden hebben.

Nadat ik in Duitsland een opleiding heb gevolgd als Heilpraktiker, heb ik me gespecialiseerd in het bewegingsapparaat van de mens. Niet in een deel ervan, maar het lichaam en de geest in zijn geheel. Ik stel daarbij ook altijd de vraag wat emoties en/of voeding met de aanwezig klacht(en) te maken kan hebben? Soms maakt het leven namelijk omwegen om naar het punt van geluk te komen. En dat weer ik uit ervaring. Maar één ding was voor mij duidelijk: ik heb een passie voor de mens in zijn geheel, wilde daar nog veel meer van leren én uiteindelijk heb ik van die passie mijn beroep gemaakt.

Nieuwe liefde, nieuw land

Door een nieuwe liefde ben ik naar Nederland verhuisd. Als nieuweling in Nederland was het voor mij als eerste belangrijk om de taal te leren. Zo kan ik jou nu in het Nederlands, Engels en Duits helpen. Daarna ben ik weer de studieboeken in gegaan. Ik heb een nieuw vak van de alternatieve geneeswijze geleerd, namelijk de kinesiologie.

Wat is kinesiologie?

Kinesiologie betekent letterlijk ‘bewegingsleer’. Het is een methode die de mens in zijn totaliteit benaderd. Door gebruik van spiertesten, waarbij de kinesioloog zachte druk uitoefent op verschillende spieren, wordt onbalans zichtbaar. Wil jij een bepaald doel halen? Of heb je een klacht waar je vanaf wilt?  

Laat mij je helpen!

Ik wil je uiteraard zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is dan ook belangrijk dat wij eerst, gezamenlijk, alle behoeftes in kaart brengen. Zo weet ik zeker wat het beste bij jouw situatie past! Neem geruct contact met mij op!

Mijn verhaal!

Sinds ik een heel klein meisje was, ben ik al bezig met mijn eet- en beweegpatroon. Dit heeft mij, door de jaren heen, heel veel stress opgeleverd. Niemand vroeg mij waarom ik continu behoefte heb aan chocola en of het echt goed met mij gaat. 

Twee jaar geleden besloot ik dan ook om het roer om te gooien. Ik begon achter de schermen te kijken. Door middel van spiertesten uit de kinesiologie kwam ik erachter waar ik de balans mis, hierdoor kon ik op verschillende vlakken kijken.